Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu

de ala_oancea in Salate, 19 Oct 2009 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cous-cous
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, piper, chimen, coriandru
  • patrunjel verde
  • cremvursti de pui
  • masline verzi cu ardei
  • tofu afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu:

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Se adauga poi cous-cous-ul.
Se lasa sa se calesca putin, apoi se adauga apa, putin cate putin amestecand si verificand daca este fiert cous-cous-ul.
Se condimenteaza cu sare, piper, chimen si corandru macinate. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Am servit ca si salata rece, cu crevursti prajiti in cuptor, masline si tofu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu rucola