Covridog

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2014 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 20g drojdie
  • un praf de sare
  • apa
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 10 crenvusti de porc, pui etc;
  • un galbenus de ou
  • sare grunjoasa pentru presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul: punem o cescuta de apa calduta in bolul unde framantam si punem drojdia, lasam fara sa amestestecam 5-6 minute, pe urma punem sare, uleiul de masline si faina treptat. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini. (Daca mai trebuie apa mai puteti adauga). Lasam la crescut. Crenvustii i-am fiert putin, i-am sters cu un servet de bucatarie si i-am lasat sa se raceasca. Intindem aluatul bine cu sucitorul pe masa de lucru si cu un cutit taiem fasii de 1,5 - 2 cm si rulam aluatul pe crenvusti.

Dupa ce i-am rulat ii punem pe hartie de copt, intr-o tava, eu i-am pus direct pe gratarul de la aragaz si ii ungem cu galbenusul de ou, apoi presaram sare grunjoasa deasupra. Bagam la cuptor pana se rumenesc usor!!!

Sunt perfect pentru pachetel la munca sau de ce nu o gustare intre mese alaturi de iaurt, mustar sau ketchup!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covridog