Covrigei

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2011 | 5790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 125 g untura,
  • 3 linguri smantana,
  • 1lgt sare,
  • 1 ou,
  • 150 g branza de burduf,
  • 10 g drojdie uscata dizolvata in putin lapte caldut.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei:

Se framanta toate ingredientele si se lasa la dospit 1 ora.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie forme,care se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou batut si se prasara,mac,susan,chimen sau cascaval razalit. Se dau la copt pentru cca 35 minute.

Se pastreaza intr-o punga legata sau cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]