Covrigei cu branza

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2012 | 12013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 150 g margarina
  • 150 g untura de porc
  • 150 g branza telemea
  • 4 oua
  • 5 linguri mari cu smantana
  • 2 linguri otet
  • 25 g drojdie
  • 50 ml lapte
  • 1 ou pt uns
  • chimion, susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu branza:

Drojdia o punem in laptele cald la dospit. Frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele, apoi adaugam ouale, smantana si otetul. Framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut

Intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se decupam cu forma covrigeii. Aseazam covrigeii in tava stropita cu putin ulei, ii ungem cu ou si se presaram chimion.

Punem tava in cuptorul incalzit la 180grade  pentru 15 minunte.....sunt deliciosi langa o bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]