Covrigei cu cascaval si telemea

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 27449 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 250 g telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g untura
  • 150 g unt de 80% grasime
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pt uns
  • putin boia dulce (pt.culoare)
  • mac
  • susan
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval si telemea:

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios. Intindem o foaie pe masa de lucru si decupam covrigeii cu forma speciala, dupa care ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ii ungem cu oul batut amestecat cu boia si presaram dupa preferinta mac, susan sau chimen. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana se rumenesc. 

TIPS-URI

1

Se pastreaza f. bine in cutii metalice.

2

Ies 4 tavi de covrigei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi si cascaval