Covrigi cu cas si chimen

de lili in Prajituri, 26 Dec 2010 | 9958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 500 gr. margarina
  • 2 oua
  •  sare
  • branza
  • 2 linguri bune de smantana
  • Chimen
  • drojdie
  • cascaval

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu cas si chimen:

 Faina, margarina, ouale, branza, chimenul si drojdia(inmuiata in lapte) se amesteca, formand un aluat destul de moale care se framanta bine.Se pune sare dupa gust si se lasa aluatul la dospit cca.o ora. Dupa ce este dospit se intinde o foaie de 1/2 cm, se taie covrigeii cu forma. Se pun in tava de copt si peste ei se rade cascaval.Se lasa la cuptor pana se rumenesc. Cine vrea ii poate unge cu ou si apoi sa presare cascaval pe ei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite a la buni