umplutura
Faina o amestecam cu sarea si zaharul.
Intr-un pahar facem maiaua din drojdie,1 lingurita zahar,3 linguri lapte, amestecam si lasam cca 10 min la dospit.
Adaugam faina si restul de ingrediente,drojdia si incepem sa framantam pana nu se mai lipeste de maini.
Acoperim si lasam la dospit cca 40 min.
Macul il impartim in 2 boluri, 100 g mac il amestecam cu albusul de ou batut cu putin zahar si 100 g il amestecam cu dulceata de prune.
Coca o impartim in doua.
Intindem o foaie si o ungem cu compozitia de mac amestecat cu albusul,rulam si dam deoparte.
Intindem si cealalta foaie o ungem cu dulceata si rulam.
Impletim amandoua rulouri,asezam in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Asezam in mijloc o cana,acoperim si mai lasam cca 20 min.
Ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam la cuptor pana se rumeneste frumos la foc mediu.
Lasam sa se raceasca dupa care pudram cu zahar pudra