Crap aromatizat, la cuptor

de _Alina_ in Crap / Caras, 22 Mai 2013 | 7873 vizualizari

 

Pe cat de bun pe atat de simplu de preparat si usor de digerat! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.9 kg
  • 2 lgt sare mare
  • 3 lgt verdeturi de Provence uscate
  • 1 lgt ghimbir pudra
  • 1 lgt oregano uscat
  • 2-3 fire de menta proaspata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 buc anason stelat (optional)
  • cateva felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap aromatizat, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.

2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul.

3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa.

4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu zeama de lamaie. Il punem apoi intr-o folie de aluminiu pe care o sigilam si o introducem in cuptor pentru 30 min.  

Servim cu mujdei si mamaliguta calda. ;)

S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap aromatizat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Alina26 1

22.05.2013, 13:16

foarte bun!!!

Merisor 1

22.05.2013, 14:14

laura_n 1

22.05.2013, 15:00

o bunatate de bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]