Crap crocant cu mujdei de usturoi verde

de MOKUSKA in Crap / Caras, 26 Apr 2014 | 3430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1,200 kg
  • 1 legatura de usturoi verde
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • faina
  • malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap crocant cu mujdei de usturoi verde:

Mod de preparare:

Se prinde un crap de 1,200 kg, se curata bine atat in exterior cat si in interior, se  taie in felii mai groase, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga apa. Se sterg bucatile de peste cu un prosop de hartie, se sareaza si se pune la rece.

Intre timp facem mujdeiul de usturoi verde.

Bucatile de peste se condimenteaza cu piper negru dupa care trec prin amestec de faina cu malai (3 linguri faina 2 linguri de malai).

Se pun bucatile la prajit la foc mic in ulei incins, cu pielea in jos, dupa care se intorc incet, sa nu se rupa, se lasa pe ambele parti pana se rumenesc. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa 3 minute sa se elimine surplusul de ulei.

Crapul se serveste cald cu mujdei, lamaie si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap crocant cu mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste pane