Crap cu legume, la cuptor

de Monya in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 5239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati peste (cam 1,5 kg),
  • dovleac,
  • conopida,
  • ciuperci,
  • sfecla rosie ,
  • morcov,
  • ardei gras,
  • usturoi,
  • cimbrisor,
  • lamaie,
  • sare, piper, ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Prajim bucatile de peste cateva minute, pe toate partile.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete, rondele, betisoare, cum va place.

In tava pregatita pentru cuptor asezam cateva fire de cimbrisor, apoi legumele. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Pe patul de legume asezam bucatile de peste.

Adaugam putin ulei, apa si 100 ml vin alb, acoperim si dam la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Cand e gata, asezam pe farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]