crap la cuptor cu sos de rosii

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 14 Dec 2010 | 21074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crap
  • 500 ml suc de rosii
  • 3 catei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA crap la cuptor cu sos de rosii:

Se aseza pestele in tava uns cu ulei se face un amestec din sucul de rosii, usturoi pisat cimbru, sare si piper se toarna totul peste crap se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 25-30 min. In functie de grosimea pestelui.

Daca ti-a placut reteta noastra "crap la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie