Crap pe varza

de ianculubita in Crap / Caras, 8 Oct 2013 | 9403 vizualizari

 

Pentru iubitorii de peste,recomand aceasta reteta buna buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza (2kg)
  • 1 crap (1,5-2 kg)
  • 1 ceapa mare
  • 20 ml ulei
  • 1 ceasca bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sare de lamaie (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza:

Pestele curatat de solzi, intestine, branhii, spalat, bine scurs, condimentat cu sare, piper, in burta punem 3-4 catei de usturoi tocati si-l lasam deoparte. Varza taiata fideluta o frecam cu sare de lamaie apoi o punem intr-un vas cu ulei impreuna cu ceapa tocata marunt sa se caleasca. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam bulionul, 1 ceasca cu apa, sare, amestecam bine si lasam la cuptor 40 minute. Scoatem vasul, punem pestele deasupra, alaturi crenguta de cimbru si restul de usturoi ramas. Mai lasam alte 30-40 minute la cuptor, apoi servim cum altfel decat cu mamaliguta si ardei iute.

TIPS-URI

1

pentru cine doreste ca varza sa fie dulce,nu e nevoie de frecat cu sare de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras la cuptor in sos de vin