Crap prajit cu piure de spanac

de dobrezaira in Crap / Caras, 14 Dec 2012 | 4537 vizualizari

 

Simplu si gustos, daca scoatem smantana e super de post.( cand e dezlegare la peste)

 

INGREDIENTE

  • 4 rondele crap proaspat
  • 3-4 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 lingura smantana
  • sare, piper, nucsoara
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu piure de spanac:

Pestele il saram, il tavalim prin faina si il prajim in ulei incins. Intre timp pregatim garnitura.

Spanacul curatat de tije si spalat il oparim in apa cu sare. Calim 2 linguri de ulei cu o lingura de faina, apoi punem spanacul tocat la blender. Adaugam smantana, sare si piper dupa gust, eu am pus si un praf de nucsoara si marar tocat.

Eu am servit cu feliute de gogosar si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:20

Eu și spanacul gătit nu suntem cei mai buni prieteni, dar crapul arată foarte bine!

dobrezaira 1

17.12.2012, 10:40

multumesc dragilor

htubab 1

21.01.2013, 14:09

foarte bunnnn.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit