Crema Alba

de Pinkutza in Dulciuri, 16 Aug 2010 | 8380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar cu lapte
  • 1 lingura de faina(cu varf)
  • 1 lamaie
  • 200g unt
  • 6-7 linguri zahar pudra  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema Alba:

Jumatate din lapte se pune la fiert,iar in cealalta jumatate se desface faina si se toarna peste laptele care fierbe la foc potrivit lasand sa fiarba pana devine ca o ciulama apoi se da la rece.Separat se freaca untul cu zaharul pana se face o spuma se adauga laptele cu faina,se amesteca,se toarna cate putina zeama de la o lamaie si coaja rasa.Se freaca pana devine omogena si se serveste la pahar sau se ung foile de pandispan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]