Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

de Catalina L in Mancaruri de legume, 13 Aug 2020 | 2239 vizualizari

 

O reteta racoritoare de sezon.
Branza de capra combinata cu legume da gust si savoare. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/crema-aperitiv-gaspacho-de-sfecla-cu.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de sfecla rosie fiarta
  • 35 gr de branza maturata de capra (Rocamadour)
  • 3 linguri de branza cremoasa de vaci
  • 1-2 linguri crema de otet balsamic
  • sare, piper
  • busuioc
  • 5 nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra:

Taiati bucati sfecla rosie fiarta si curatata.

Mixati sfecla cu branza de capra, branza de vaci, sare, piper, cateva foi de busuioc si crema de otet.

Verificati de sare si piper.

Varsati in verine transparente.

Decorati cu nuci maruntite , un pic de branza de vaci si busuioc.

Dati la rece pana cand o veti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine