Crema cioco-mascarpone

de Constelatialeu in Dulciuri, 26 Ian 2013 | 3460 vizualizari

 

Mi-au ramas galbenusurile de la ''Pacatul dulce'' si trebuia sa le gasesc o intrebuintare...am folosit doar 5 din cele 8 galbenusuri.

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml smantana pt.frisca
  • 2 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 cutie mascarpone
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • jeleu de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cioco-mascarpone:

Se topeste ciocolata cu zaharul si smantana, pana se omogenizeaza, pe baie de abur. Se da de pe foc si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine. Se da la congelator cca 20 minute. Batem frisca bine. Jumatate din frisca mixam cu crema scoasa din congelator, jumatatea cealalta de frisca cu zaharul vanilat si mascarpone le omogenizam

Punem in cupe crema mascarpone, jeleu de visine si crema de ciocolata, apoi le dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cioco-mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]