Crema de " branza" cu spanac

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 21 Noi 2010 | 8561 vizualizari

 

Are un gust deosebit si merita incercata....

 

INGREDIENTE

  • o mana de caju hidratat o ora in apa
  • o mana de spanac tocat marunt
  • o lingurita de zeama de lamaie
  • un praf de sare
  • un catel de usturoi
  • o lingura de pasta de susan( tahina, grozava pentru aportul de calciu)
  • o lingurita de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de " branza" cu spanac:

Se pune caju la blender, impreuna cu sarea, lamaia, pasta de susan, uleiul de masline, usturoiul...

se scoate crema din blender, se adauga peste spanacul tocat si se serveste cu incredere alaturi de o salata de rucola

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de " branza" cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vegane de cocos cu banane