Crema de ciuperci cu pui

de Laly in Pui, 22 Sep 2010 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 1 piept de pui
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciuperci cu pui:

Se curata ciupercile,se spala se taie si se pun la fiert (doar 1,2kg),in 2 litri de apa si o lingurita de sare.

Dupa ce au fiert bine ciupercile,le scurgem de apa (nu aruncam apa),si cu ajutorul unui blender facem din acestea o crema.

Adaugam din apa cat sa arate ca o ciulama mai groasa.

Pieptul de pui taiat cubulete se caleste in unt.Dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile ramase si se lasa sa scada apa pe care acestea o lasa.

Se adauga si piurelul de ciuperci,patrunjelul tocat marunt,sare si piper  si se mai tin 10 minute pe foc.

Crema de ciuperci se serveste calda,alaturi de crutoane din paine

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca