Crema de zahar ars

de jolygina in Prajituri, 6 Noi 2011 | 7086 vizualizari

COMENTARII (30)

gaby_duceag 1

06.11.2011, 12:21

Bun di tat!

Angelina_Elena 1

06.11.2011, 13:15

ce buna e crema de zahar ars

jolygina 1

06.11.2011, 13:18

multumesc fetelor va pupic

ela 1

06.11.2011, 13:23

ce-mi placeee......

diaconta 1

06.11.2011, 13:35

demult n-am facut,asa ca mi-e dor si mie

jolygina 1

06.11.2011, 13:52

multumesc ela

jolygina 1

06.11.2011, 13:53

te servesc cu mare drag diaconta

MIUTA 1

06.11.2011, 13:53

Foarte buna

jolygina 1

06.11.2011, 13:58

multumesc

mamaieelena 1

06.11.2011, 14:14

mmmm ce bun si frumos si eu vreau

jolygina 1

06.11.2011, 14:51

cu cea mai mare placere

alinutzika 1

06.11.2011, 14:51

imi place.....

jolygina 1

06.11.2011, 15:29

si mie foarte mult

diana_k 1

06.11.2011, 15:33

mi-ai facut pofta nu am mai mancat de multtt

MotanLaOale 1

06.11.2011, 16:11

buna buna

jolygina 1

06.11.2011, 16:55

te servesc diana

jolygina 1

06.11.2011, 16:55

multumesc motanel

LUK 1

06.11.2011, 17:26

si mi eimi place

Rocsi 1

06.11.2011, 17:35

delicioasa dar cred ca nu am facut de vreo 2 ani

mirela0911 1

06.11.2011, 19:26

vreau si eu o portie

Bunica 1

06.11.2011, 19:36

inimioara caramelizata delicioasa!

Cris2711 1

06.11.2011, 20:00

sunt moarta dupa crema de zahar ars

jolygina 1

06.11.2011, 20:25

cu mare placere mirela

Lau 1

06.11.2011, 23:00

frumoasa inimioara

jolygina 1

06.11.2011, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]