Crema de zahar ars la Multicooker

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Iun 2014 | 10205 vizualizari

 

N-am introducere pentru ca as manca non stop si n-as avea cum vorbi :))). Unul dintre deserturile mele prefarate, gata in 20 minute!? Zau nu credeam :))). Minunata treaba asta la Philips Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 l Lapte
  • 7 linguri zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la Multicooker:

Conectezi aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.

Pui 3 linguri zahar in vasul aparatului si selectezi din meniu functia Fry.

Lasi zaharul sa se caramelizeze. Nu amesteci! Il lasi sa se topeasca si sa ajunga la nuanta chihlimbarului.

Intre timp infierbanti laptele. Adaugi zaharul si diluezi. Bati usor ouale, le adaugi peste lapte, adaugi si esenta si omogenizezi.

Cand zaharul e caramelizat adaugi amestecul cu lapte in vas, selectezi din meniu functia Bake, setezi temperatura la 150 grade si timpul la 20 minute.

Inchizi capacul si apesi START.

Cand e finalizat programul lasi crema sa se raceasca complet in vas apoi cu o miscare ferma o rastorni pe platou.

Abia am apucat sa fac poze de final, toti cereau, eu voiam cu frisca asa c-am mai asteptat nitel :))

Multumesc Dya pentru inspiratie si pofta ce mi-ai facut-o :)) .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane si ciocolata