Crenvusti imbracat in foietaj

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 9945 vizualizari

 

Unul din aperitivele cele mai simplu de facut si foarte apreciate .

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de crenvusti afumati
  • 1 aluat foietaj
  • mustar
  • 1 ou
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti imbracat in foietaj:

- Incingem cuptorul la 180 grade.

- Aluatul se decongeleaza si se desface cu grija sa nu se rupa. Punem la marginea aluatului crenvustii aliniati si punem putin mustar pe lungime . Rulam cat sa imbrace crenvustii. 

- batem oul cu putin ulei de malsine si ungem la capatul ruladei sa putem lipi si apoi taiem cu un cutit. Repetam. Mie mi.au ieist doua rulade mari pe care le-am potyionat in segmente mici. Le asezam in tava cu hartie de copt sau de silicon si dam la cuptorul incins pana se rumenesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti imbracat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup