Creste di gallo de a doua zi

de mihaelar63 in Paste, 4 Aug 2012 | 3226 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa botez mancarea aceasta din ciclul ,,nimic nu se pierde , totul se transforma ''. Mi-a ramas de duminica de la gratar , carne de vitel fripta si ciupercute , legume folosite la frigarui [ am taiat prea multe ]. Nu stiu cum sunt altii dar ma doare inima sa arunc mancare , e pacat , asa am invatat de mica de la bunica si mama .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fainoase mixte ,, Creste di gallo ''[ creste de cocos ]
  • 400 gr friptura rece de vitel la gratar
  • 300 gr ciupercute champignon
  • 1 ardei rosu , galben
  • 1 zuchini mic
  • 3 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • rozmarin tocat -o ligurita
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • 150 gr cas mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creste di gallo de a doua zi:

  1. Am feliat friptura , ceapa ,. usturoiul , zuchini si le-am  prajit usor 2-3minute  in ulei .[ doar atat cat sa fraternizeze gusturile si aromele ].
  2. Am mai pus si rozmarin pentru ca gratarul de vitel  avuse in marinata rozmarin . M-am gandit sa mentin si sa intesific aroma .
  3. Am adaugat rosiile si am amestecat totul cu crestele de cocos fierte conform indicatiilor de pe punga .
  4.  Serviti pastele cu cas  Mozzarella razuit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Creste di gallo de a doua zi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

07.08.2012, 16:35

imi place treaba cu reciclatul
Iar ce a iesit, este super

mihaelar63 1

07.08.2012, 21:31

Chestia asta cu reciclatul e un concept nou
Bunicile si mamele noastre o numeau cumpatare sau intr-un citat vechi , bucatarie economica ''

jolygina 1

16.08.2012, 01:07

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval