Crochete de pasare

de Miha in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2009 | 6164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa
  • 2 oua
  • patrunjel
  • sare si piper
  • cateva linguri de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pasare:

Carnea se fierbe in apa cu sare.Se lasa la racit apoi se da prin masina de tocat.Se adauga felia de paine,un ou,sare,piper si patrunjel.

Se omogenizeaza si cu mana umeda se modeleaza crochete,care se dau prin oul batut cu putina sare si piper,apoi prin faina.

Se prajesc in ulei bine incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu mazare sote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pasare" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui