Daca n-aveti ce face intr-o dupa-amiaza si aveti pe-acasa niste faina si niste frisca...a da si ulei, atunci purcedeti de faceti minunatii d-astea....o sa dispara cat ai clipi de pe farfurii, ca nu te mai saturi de ele. Vinovata-i
Miha
, ca m-am impiedicat de reteta ei astazi :))
Foaaaaarte simplu: se amesteca frisca cu faina, se framanta bine, se intinde o foaie subtire, dupa care va jucati cu pintenul putin.....taiati aluatul in forme.
Se incinge ulei cam de doua degete intr-o cratita si se prajesc minunile, nu mult, cat sa se rumeneasca, apoi se scot pe servetele de hartie sa se scurga de ulei. Acuma, daca va puteti abtine, nu le gustati in faza asta, ca nu se prajesc pe cum le-ai manca:))
Se pudreaza cu zahar praf, dupa ce s-au racit, se pozeaza si gata!
Pofta sa aveti, desi nu va trebuie, ca le mananci si cand esti satul de plesnesti, cu aceeasi pofta!