Crostoli

de Corinuta in Dulciuri, 2 Dec 2012 | 7472 vizualizari

 

Daca n-aveti ce face intr-o dupa-amiaza si aveti pe-acasa niste faina si niste frisca...a da si ulei, atunci purcedeti de faceti minunatii d-astea....o sa dispara cat ai clipi de pe farfurii, ca nu te mai saturi de ele. Vinovata-i
Miha
, ca m-am impiedicat de reteta ei astazi :))

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida (vegetala)
  • 250-270 g faina
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Foaaaaarte simplu: se amesteca frisca cu faina, se framanta bine, se intinde o foaie subtire, dupa care va jucati cu pintenul putin.....taiati aluatul in forme.

Se incinge ulei cam de doua degete intr-o cratita si se prajesc minunile, nu mult, cat sa se rumeneasca, apoi se scot pe servetele de hartie sa se scurga de ulei. Acuma, daca va puteti abtine, nu le gustati in faza asta, ca nu se prajesc pe cum le-ai manca:))

Se pudreaza cu zahar praf, dupa ce s-au racit, se pozeaza si gata!

Pofta sa aveti, desi nu va trebuie, ca le mananci si cand esti satul de plesnesti, cu aceeasi pofta!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Valclaudia 1

16.11.2013, 14:51

am facut si eu azi. Dupa reteta ta Grozave!!

Corinuta 1

16.11.2013, 15:06

Multumesc Clau! Si eu am facut de multe ori, se mananca la foc automat, nu prea raman pe a doua zi!

Cris2711 1

16.11.2013, 15:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]