Crumble cu legume

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Dec 2012 | 4019 vizualizari

 

O cină uşoară şi parfumată. Aş putea spune că am făcut această reţetă cu ce aveam prin casă în sensul că îmi rămăseseră codiţele ciupercilor de la Bourguignon, jumătate de dovlecel de la Croque Mademoiselle şi puţin unt de la Somon cu unt infuzat cu habanero şi lime şi a ieşit acest preparat uşor şi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei ţăiaţi mare
  • 1 ceapă tăiată mare
  • 100 grame de ciuperci
  • 1/2 dovlecel
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri muștar Dijon
  • 50 grame unt la temperatura camerei
  • 25 grame fulgi de migdale
  • 50 grame Gouda rasă
  • 25 grame făină
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu legume:

Legumele se sotează câteva minute în ulei, având grijă să rămână crocante. Se adaugă vinul și se lasă la foc mic pentru 15 minute. Se scot, se amestecă cu muștarul și se așează în două forme termorezistente.

Făina se amestecă cu vârful degetelor cu fulgii de migdale, untul și brânza formând un aluat ce seamănă cu firmiturile ce se așează peste legumele din formele termorezistente. 

Se introduc la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru 30-35 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]