Crumble cu mar si scortisoara

de RuxyRux in Dulciuri, 19 Sep 2016 | 4490 vizualizari

 

Varianta vegana....delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr nuca macinata( sau alune, sau migdale)
  • 75 gr. fulgi de ovaz( mie imi plac cei de la Liddl)
  • 3 linguri unt de cocos
  • 3 linguri sirop de artar( sau zahar brun, sau miere dupa gust daca nu aveti)
  • 3 mere mari
  • vanilie
  • scortisoara
  • zahar brun(1 sau 2 linguri)
  • 2 sau 3 linguri fulgi de ovaz pentru presarat deasupra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu mar si scortisoara:

Se amesteca nuca macinata cu untul de cocos, cu fulgii de ovaz si siropul de artar, se pune vanilia si este gata blatul.

Tapetam un vas micut patrat de Jena cu hartie pergament si punem compozitia.

Razuim merele pe razatoarea mare si le asezam peste blat. Presaram zaharul brun dupa dorinta, scortisoara , presaram fulgi de ovaz dupa dorinta si punem vasul 20 sau 25 de minute la 180 de grade pe programul de patiserie.

Calda sau rece este la fel de delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu mar si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]