Csoroge ( tip de gogoaşă unguresc)

de Anett in Dulciuri, 7 Feb 2013 | 14033 vizualizari

 

Aceasta reteta am invatat-o de la bunica. Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • o lingura de untura
  • un galbenus de ou
  • 12gr drojdie
  • 2 lingurita de zahar
  • 100ml lapte
  • putin sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Csoroge ( tip de gogoaşă unguresc):

Drojdia o amestecam cu 2 linguri de zahar, se adauga laptele si lasam la loc caldut pana se umfla si apar bule la suprafata.

Intr-un vas amestecam faina, untura, galbenusul, sarea si drojdia umflata, framantam bine. Lasam sa odihneasca 30 de minute, apoi intindem la o grosime de un deget. Am taiat aluatul in fasii dreptunghiulare pe care le-am crestat la mijloc. Unul din capete l-am trecut prin crestatura.

In ulei bine incins se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. 

Servim cu zahar pudra si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Csoroge ( tip de gogoaşă unguresc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi