Cuburi de porc in sos dulce-acrisor

de Alinutza80 in Porc, 14 Iun 2012 | 5427 vizualizari

 

Cu ajutorul sosului dulce-acrisor, obtinem un preparat gustos si exotic, care va fi apreciat in moda sigur de gurmanzi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 ardei grasi(colorati diferit)
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura rasa de zahar brun
  • 1 pahar vin alb
  • 200 ml supa vegetala
  • 10-12 rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de porc in sos dulce-acrisor:

Se taie carnea in cuburi nici mari, nici mici.

Legumele se spala si se sterg.

Se toaca marunt ceapa si ardeii, iar rosiile se lasa intregi.

Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand s-a incins adaugam ceapa si ardeii. Se calesc la foc redus 2 minute, apoi adaugam cuburile de carne. Se calesc impreuna pana cand carnea se rumeneste usor pe toate partile.

Se pune vinul si se lasa pe foc pana se evapora. Apoi se adauga rosiile, supa, zaharul, patrunjelul tocat, sare si piper.

Se acopera si se lasa la foc mic pana carnea este patrunsa complet.

Se serveste calda, alaturi de felii de paine unse cu putin usturoi.

Eu am cumparat baghete cu usturoi.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Daca sosul scade, se mai adauga putina apa calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de porc in sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]