Cuib de carne tocata

de Lau in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 5108 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult cand am vazut pe blogul Pasiuni,l-am preparat cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei usutroi
  • patrunjel verde
  • marar verde(cateva fire)
  • 2 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de gris
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de carne tocata:

Ceapa,morcovii,usturoiul  curatam de coaja,spalam bine si ii tocam cu ajutorul robotului sau prin masina de tocat,Compozitia o rasturnam intr-un castron mai mare,

Cartofii ii curatam de coaja,spalam si ii maruntim cu robotul,ii scurgem bine de zeama si adaugam peste ceapa,

Feliile de paine le inmuiem in apa si le scurgem bine,adaugam peste cartofi,

Tocam patrunjelul si mararul,adaugam carnea,oul,grisul si condimente dupa gust,amestecam bine,acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 30 min,

Ungem o tava termorezistenta cu ulei,

Din compozitie facem un cilindru in care vom face o gaura in mijloc de marimea unui ou

Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare albicioasa(semn ca incepe sa se coace)

Scoatem tava din cuptor si spargem oul(in fiecare adancitura)

In reteta originala spunea ca deasupra se adauga boabe de piper rosu,eu am adaugat frunze de patrunjel, si dam din nou la cuptor pana oul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

DIANA B 1

29.09.2013, 12:54

Interesant , inedit , deosebit de ochios , prezentarea e wow ...
Si eu urmaresc blogul Getei , dar reteta aceasta mi-a scapat

Sidy 1

29.09.2013, 14:12

O minunatieeeeeeeee !!!

Lau 1

29.09.2013, 19:05

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan