Cuib de somon cu crema de branza si ton

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 3139 vizualizari

 

M-am saturat de atata carne si friptura si mi-am spus sa inventez ceva.

Asadar...

 

INGREDIENTE

  • somon file' afumat
  • 200 g branza tofu
  • 2 linguri de smantana
  • zeama de lamaie
  • lamaie pentru ornat
  • masline negre
  • ton maruntit in suc propriu
  • Condimente pentru peşte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de somon cu crema de branza si ton:

Se ia un inel pentru aranjat si se aseaza feliile de somon in interiorul lui, formand un cerc.

Branza tofu se sfaramiteaza cu furculita si se amesteca cu smantana, pana devvine cremoasa si o asezi in interiorul feliilor de somon. Realizezi un spatiu gol in interiorul cremei de branza.

Tonul il scoti din suc si il asezonezi cu condimentele pentru peste si zeama de lamaie, apoi il asezi in interiorul inelului. Vei obtine astfel 3 cercuri concentrice.

Dai totul la rece pentru 30 de minute. 

Cand servesti indepartezi inelul si decorezi cu lamaia si maslina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de somon cu crema de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (6)

dantes 1

10.01.2015, 10:57

Buna!

elucubratiiculinare 1

10.01.2015, 18:02

mirela0911 1

11.01.2015, 17:53

Bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]