Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline si putina apa. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam pieptul de pui taiat cubulete si ciupercile tocate marunt. Amestecam si fierbem pana scade toata zeama lasata de ciuperci. La final, saram si piperam dupa gust si adaugam usturoiul pisat. Omogenizam si dam deoparte, lasam la racit. Dupa ce s-a racorit adaugam ouale si patrunjelul tocat.
Ungem formele cu putin ulei si le tapetam cu felii de bacon.
Formele astea de aluminiu au fost singurele forme mici pe care le-am avut. Cine are vase mici de ceramica, e un fericit si sa le foloseasca cu incredere. ;) Eu inca il mai astept pe Mos Craciun. :))
Umplem formele cu compozitia de ciuperci.
Dam apoi la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste baconul.
Se servesc calde, dar sunt bune si reci, servite alaturi de alte aperitive.