Cuiburi cu oua in vas roman

de adnia in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 3117 vizualizari

 

Iata o reteta simpla si delicioasa pt micul dejun. Prepararea ei nu necesita mult timp si nici efort, unde mai pui ca e si mai sanatos, uale nefiind prajite in ulei.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sunca presata (cateva cubulete)
  • unt topit/ulei pt. uns tava
  • putina branza rasa/cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu oua in vas roman:

Acestea fiind spuse, mi-am pregatit vasul de oua (care fusese scufundat in apa aprox. 30 min.) si l-am pensulat cu unt topit (se poate folosi si ulei), ca sa nu se prinda ouale. Apoi am adaugat repede ouale, cateva cubulete de sunca si putina telemea (cateodata pun cascaval, dar acum nu mai aveam) si le-am bagat repede in cuptorul rece, am pornit focul la minim si le-am lasat sa stea cuminti 10-15 minute pana s-au copt. Dupa care au fost gata de servire.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu oua in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii frumos decorate