Aseara vroiam sa fac ceva insa a iesit altceva :) ... A trebuit sa improvizez insa ce a iesit a fost foarte bun.Chiar daca aspectul pozelor mele nu e super,va asigur ca la gust e bun tare.
Cantitatile nu le-am specificat deoarce eu am pus dupa ochi cum s-ar zice...Depinde de cite persoane sunt la masa,marimea tavii...
Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si facem un pireu adaugind unt,lapte,parmezan si sare dupa gust.
Separat intr-o tigaie cu putin ulei calim bine kaizerul taiat cubulete impreuna cu porumbul dulce.
Intr-o tava de cuptor punem un strat de pireu.Cu ajutorul unui polonic presam pireul incit sa obtinem niste cuiburi.Acestea le umplem cu amestecul de kaizer si porumb.Iar deasupra (unde dorim) punem si mozzarella taiata cubulete.Presaram apoi marar.
Dam la cuptor la temperatura maxima pina cind mozzarella se topeste putin.
Se servesc calde.