Cum se fierbe porumbul

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2012 | 4923 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Cel mai bun porumb e cel in lapte,se probeaza un bob de porumb,iar daca iese o zeama alba asemanatoare a laptelui este perfect

 

INGREDIENTE

  • 3 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

. Se curata fiecare stiulete de panuse si de matase. Se pastreaza cateva panuse pentru a pune intr-o oala pe fund, se aseaza porumbul rupt in doua, se acopera cu alte frunze de panuse si se umple cu apa cat sa acopere. Se pune si un capac si se lasa la foc mic, cca 1 ora. La sfarsit se adauga si sare. Se serveste cald cu sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]