Sunt niste cupcakes-uri atat de bune si aromate.Am facut putin crema cam groasa si neavand un pos bun ci numai o seringa din aia de ornat, a iesit cam greu crema si are un aspect putin inestetic consider eu.In rest au iesit delicioaseeee tare!!
Crema:
Intr-o cratita cu fundul mai gros punem ciocolata rupta bucatele impreuna cu frisca lichida. Amestecam mereu cu o lingura si cand ciocolata este topita, tragem cratita de pe foc si o dam la rece. O lasam pana se intareste bine, apoi o mixam. Incorporam zaharul pudra, branza de vaci si esenta de rom.
Cupcakes:
Topim untul si il lasam sa fie rece. Intr-un bol mixam ouale (de la tempetarura camerei) cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Incorporam untul, apoi laptele treptat. Punem praful de copt, coaja rasa de lamaie si zaharul cu pastai de vanilie. La final dam drumul fainii in ploaie si mixam pana obtinem un aluat mai grosut decat cel de pandispan.
Intr-o tava de briose punem hartiute si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus. Deasupra asezam visine, apoi introducem tava in cuptorul incins. Le lasam cam 35 de minute pana sunt putin aurii, dar coapte (facem testul cu scobitoarea). Le scoatem cand sunt gata si le lasam sa se raceasca.
Din aceasta compozitie am obtinut 21 de bucati.
Le intepam cu furculita din loc in loc si le insiropam putin (doar daca doriti, eu am facut un sirop din apa, zahar pudra, esenta de rom). Punem crema inr-un pos (poate aveti unul bun sa va iese frumos ornatul) si cu ajutorul lui punem crema peste cupcakes-uri.
Le dam la rece, apoi putem servi.
Sa aveti pofta!