Cus-cus cu legume

de violeta30 in Mancaruri de post, 30 Dec 2018 | 5742 vizualizari

 

Este o reteta rapida si foarte buna. Am incercat mai multe feluri de cus-cus, dar cel de la Arnos e minunat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cus-cus Arnos
  • 2 linguri ulei
  • 3 cani apa
  • o mana de ardei tocat cuburi
  • 1 ceapa
  • 2-3 ciuperci feliate
  • sare
  • suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Punem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.

Separat calim legumele, iar cand sunt moi adaugam sucul de rosii, putina sare si lasam 10 munte la fiert, apoi le amestecam cu cus-cusul fiert. Daca mai necesita sare, adaugam in functie de gust.

Se serveste cald.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]