Dakos

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2012 | 5141 vizualizari

COMENTARII (28)

sorinqashqai 1

12.03.2014, 18:53

la aceasta reteta rosiile se rad sau se blendeaza,otet nu se foloseste,paximadi (bruscheta)de multe ori nu se uda ,cand se uda ,se trece repede pe sub jetul de apa si se scutura sa nu retina multa apa,rosiile rase avand zeama,feta sau urda acrisoara fiid la baza retetei originale se sfarama intre degete ,ceapa la fel nu se foloseste.oregonul si uleiul de masline grecesc dau acea savoare aparte acestei bunatati!!!!!

sorinqashqai 1

12.03.2014, 19:01

in ori ce casa din creta gasesti aceast paximadi(http://www.zouridakis.gr/img/c/2-category.jpg

Doralinda 1

12.03.2014, 19:21

Sorin, sunt casatorita cu grec de foarte multi ani, cele mai multe retete le-am invatat de la soacra care e grecoiaca 100%, alte retete le am de la cumnate, tot grecoiace 100%, adica, fara suparare, te crezi mai grec decat ele?! Si pana la urma, daca esti in Grecia, stii foarte bine ca retetele variaza de la zona la zona! Informeaza-te inainte de a-mi da lectii te rog frumos, sau daca vrei, mai bine publica varianta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete la cuptor