Desert bilute nastrusnice din hrisca si morcovi

de costi7hector in Dulciuri, 11 Mar 2018 | 4385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g hrisca
  • 180 g morcov
  • 80 g migdale prajite
  • 100 g frisca
  • 80 g miere
  • 150 g spuma de ciocolata sau crema de ciocolata
  • esenta de rom
  • fulgi de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute nastrusnice din hrisca si morcovi:

Se pune apa la fiert si cand clocoteste, se adauga hrisca si se lasa pana se inmoaie.

Intre timp se curata si se feliaza morcovii si se pun la fiert intr-un alt vas. Se pastreaza supa rezultata in urma fierberii morcovilor. Cand este gata hrisca, se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.

Se maruntesc migdalele la robot.

Morcovii fierti se pun intr-un vas si se blendeaza. Se adauga hrisca si putina supa de morcovi si se blendeaza (cu ajutorul unui bucatarel :D ) pana devine o pasta nu foarte moale. Daca este necesar, se mai adauga supa de morcovi. Se adauga migdalele maruntite, esenta de rom si frisca si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga crema de ciocolata si se incorporeaza. Se formeaza bilute din compozitia de hrisca si se dau prin fulgi de cocos amestecati cu scortisoara. Se dau la rece pentru cateva ore si se servesc cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute nastrusnice din hrisca si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni si piersici