Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz

de mena29 in Dulciuri, 6 Aug 2014 | 20395 vizualizari

 

Deliciosi!!! Tot la Lena pe site am gasit si reteta aceasta de biscuiti si am fost foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 70 g faina alba 
  • 60 g fulgi nuca de cocos
  • 80 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite suc de lamaie pentru stins bicarbonatul
  • 50 g zahar brun
  • 7 linguri apa rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz:

Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 190-200 grade C.

Amestecam pe rand toate ingredientele.

Cu mainile umezite,formam bile din aluatul rezultat si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.

Dupa ce am terminat, presam fiecare bila pentru a aplatiza putin biscuitii.

Coacem 15-20 minute pana devin aurii.

Eu am facut portie dubla si nu mi-a parut rau.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Puteti inlocui faina alba cu faina integrala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu fulgi de ovaz si stafide