Desert biscuiti inimioare cu ciocolata

de Rahela Velicu in Dulciuri, 23 Ian 2018 | 2149 vizualizari

 

Deliciosi, fragezi si.... facuti de Craciun, de-abia acum am gasit pozele.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 7 linguri de zahar pudra
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita de coaja rasa de portocala
  • esenta de rom
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • ornamente din ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti inimioare cu ciocolata:

Mai intai mixam untul moale impreuna cu zaharul pudra. Adaugam oul si mai mixam pana cand acesta se incorporeaza bine in aluat.

Adaugam apoi faina si scortisoara si framantam un aluat, care va fi foarte sfaramicios. Adaugam si coaja rasa de la portocala si esenta si framantam pana cand se incorporeaza. Facem o bila din aluat, o infasuram in folie alimentara si o dam 20 de minute la frigider.

Intindem apoi foi subtiri ( se vor mai umfla la cuptor) si decupam biscuiti.

Ii dam la cuptor pentru 12-15 minute, la cuptorul preincalzit la 170 de grade C. Chiar daca vi se vor parea moi, cand se racesc, se intaresc, asa ca ii puteti scoate ca sa ramana fragezi. La final ii glazuram cu ciocolata cu lapte topita pe baie de aburi. Presaram imediat ornamente de ciocolata peste partea acoperita de ciocolata a biscuitilor.

TIPS-URI

1

Puteti sa-i dati prin zahar pudra la final.

2

Se pastreaza pana la 2 saptamani in cutii metalice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort 2011