Desert biscuiti Norisori

de - Andreea - in Dulciuri, 31 Aug 2017 | 4474 vizualizari

 

Forma lor m-a dus cu gindul la norii de pe cer intr-o zi linistita ...Dar nu doar forma si culoarea ...va zic...biscuitii acestia sunt atit de fragezi....incat data viitoare veti dubla cantitatile :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 30 ml lapte
  • 270 gr faina alba tip '00'
  • 150 gr Ricotta
  • 1\2 plic praf de copt
  • 120 gr zahar
  • 1 fiola esenta lamaie
  • lapte ( pentru uns)
  • ornamente colorate
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti Norisori:

Din cantitatile de mai sus au iesit 30 bucati Norisori :)  

1.  Incepem prin a da drumul la cuptor sa se incalzeasca la 170 grade , deoarece prepararea dureaza foarte putin .

2.  Intr-un bol punem oul , Ricotta,laptele si zaharul. Amestecam bine ingredientele cu ajutorul unei linguri de lemn.

3.  Adaugam apoi faina,praful de copt si esenta de lamaie.Amestecam bine pana obtinem un aluat de consistenta tare dar lipicioasa.

4.  Tapetam o tava cu hartie de copt .Formam bile ( eu am fost instrumentul pentru inghetata ) din compozitie si le asezam in tava lasand putin spatiu intre ele.

5.  Ungem biscuitii cu lapte si presaram ornamentele colorate. 

6.  Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Nu mai mult !!! Biscuitii cand se vor raci se vor intari ! 

7.  Cand biscuitii sunt gata, ii scoatem din tava si ii savuram alaturi de cei dragi ! 

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti Norisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort din piscoturi, cu crema de iaurt si fructe