Desert bomboane Raffaello

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 5312 vizualizari

 

Sunt niste bomboane foarte bune si va sfatuiesc sa incercati aceasta reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 de mililitri de lapte condensat
  • 200 de grame de nuca de cocos
  • 100 de grame de arahide fara coaja
  • 80 de grame de nuca de cocos pentru decor
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Amestecam intr-un bol laptele condensat cu nuca de cocos pana vom obtine o pasta. Apoi vom pune compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce compozitia a stat la frigider, vom forma bomboanele, facand bilute mici in care vom pune cate o aluna sau o arahida, apoi le vom tavali  in nuca de cocos si le vom pune pe un platou. Apoi punem bomboanele la frigider pentru o ora, dupa le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Ioana