Desert briose cu cacao

de cristina1985 in Prajituri, 28 Sep 2017 | 2560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 50 g zahar brun
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 100 g cacao
  • 200 g faina
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita Inka
  • 1 plic praf de copt
  • 200 ml lapte
Portii: 11
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu cacao:

Intr-un bol se amesteca faina, cacaua, zaharul, Inka, zaharul brun si praful de copt. In alt bol, se pun oul, untul topit, laptele si esenta vanilie. Apoi, treptat, incorporati treptat amestecul de faina.

Aluatul se pune in forme de briose, unse cu unt si puneti tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 180 grade Celsius, pana sunt gata. Eu le-am tinut 50 minute, dar incepeti sa verificati cu scobitoarea dupa 20 minute (depinde de cuptor).

Se pot orna cu frisca, ciocolata rasa sau glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere si frisca