Desert briose cu ciocolata si portocala confiata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 18 Mar 2021 | 4087 vizualizari

 

Minunate la micul dejun, alaturi de o cafea.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 200 gr zahar
  • 150 gr smantana
  • 150 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 100 gr bobite de ciocolata
  • 50 gr coaja de portocala confiata
  • 80 gr ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata si portocala confiata:

Am mixat spuma cele 3 oua cu un praf de sare si cu zaharul. Am folosit un pahar de 150 ml si am adaugat un pahar de ulei, unul de lapte si unul de smantana.

Am adaugat faina amestecata cu un plic de praf de copt, bobitele de ciocolata si coaja de portocala confiata.

Am pus compozitia in formele de briose si in mijlocul fiecarei forme am introdus un patratel de ciocolata. Am introdus tava in cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Din aceasta compozitie am obtinut 20 de briose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata si portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

22.03.2021, 12:58

Un desert tare bun...!

Rahela Velicu 1

22.03.2021, 18:48

Panacris 1

22.03.2021, 19:22

Yamiii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Ganache