Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)

de artyandra in Torturi, 4 Apr 2017 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiți simpli
  • 500 g brânză de vaci
  • 50 g alune de pădure
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 esență de vanilie
  • 100 g zahăr
  • 1 lingură praf de scorțișoară
  • 1 lingură de lapte
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 50 g unt de masă nesărat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere):

Biscuiții se macină bine, apoi se adaugă untul nesărat, la temperatura camerei. Se amestecă bine, iar mixul obținut se așază ca bază, într-o tavă rotundă cu margi detașabile. Se nivelează, apoi se dă la frigider pentru 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de baza cremoasă.

Pentru crema de brânză, vom pune brânza de vaci într-un bol, iar, cu un mixer vertical, o vom amesteca bine. Pe rând, se vor adăuga: zahărul, esența de vanilie, praful de scorțișoară, lingura de lapte (la temperatura camerei) și fulgii de cocos. După cele 30 minute, se va scoate tava din frigider și se va adăuga crema de brânză. Se va nivela frumos, apoi se va da la frigider pentru încă 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de glazura de ciocolată.

Pe bain-marie. se va topi ciocolata. După ce aceasta este topită bine, se vor adăuga alunele de pădure tăiate bucățele mici și se vor încorpora bine. Se va scoate tava din frigider, apoi vom pune deasupra cremei de brânză, glazura. Se va introduce din nou în frigider, pentru minim 2 h.

 

 

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]