Desert croissante cu unt si scortisoara

de Oana in Dulciuri, 18 Oct 2017 | 5714 vizualizari

 

Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :)
Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si scortisoara, fragede si aromate.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 100 g zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 1 galbenus de ou
  • 100 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert croissante cu unt si scortisoara:

Pentru aceasta reteta am ales varianta usoara cu aluat congelat, pentru ca dureaza destul de mult sa pregatesc unul proaspat, iar micul dejun trebuie rezolvat rapid.

Mai intai amesteca untul topit cu zaharul si scortisoara. Presara putina faina pe masa, intinde foaia de aluat si unge-o cu amestecul de unt. Taie foaia pe jumatate si apoi in triunghiuri. Ruleaza usor croissantele si pune-le intr-o tava pe hartie de copt. Apoi unge croissantele cu galbenusul de ou.

Pune tava in cuptorul incalzit la 200 de grade si lasa croissantele sa se rumeneasca pentru 15 minute. Gata! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert croissante cu unt si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

19.10.2017, 20:50

Un croissant cald ar fi grozav acum!

mena29 1

21.10.2017, 08:08

După croissante sunt topită!

dantes 1

22.10.2017, 10:42

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafiri