Desert cu Miez de Lapte şi căpşuni

de madi_marin in Dulciuri, 21 Apr 2012 | 6043 vizualizari

 

Am primit de la Delaco drept cadou o gentuţă cu bunătăţi. Bineînţeles că trebuia să pregătesc ceva bun cu minunaţii bulgăraşi de brânză. Şi m-am gândit la o panna cotta cu căpşuni şi Miez de Lapte. E un desert rapid, uşor şi delicios. Mulţumesc Delaco!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml frişcă lichidă
  • 2 linguriţe cu zahăr
  • esenţă de vanilie
  • 1 lingură gem/dulceaţă de căpşuni
  • 1 pliculeţ gelatină
  • bulgăraşi Miez de Lapte Delaco
  • căpşuni proaspete
  • ciocolată albă
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu Miez de Lapte şi căpşuni:

Frişca lichidă se pune la foc mic împreună cu esenţa de vanilie şi zahărul.

Gelatina se hidratează pentru 10 minute în 75 ml apă rece, apoi se pune la foc mic să se dizolve pentru 1 minut.

Se amestecă cele două compoziţii, se toarnă într-o formă , se adaugă gemul sau dulceaţa de căpşuni şi se dă la rece până se încheagă.

Se răstoarnă pe un platou, se decorează deasupra cu bulgăraşi Miez de Lapte Delaco şi cubuleţe de căpşuni. Se rade un pic de ciocolată albă şi se serveşte imediat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu Miez de Lapte şi căpşuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de afine, ciocolata si blat de biscuiti