Desert cupcakes cu cafea

de cristina1985 in Prajituri, 11 Noi 2017 | 2581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 25 ml cafea espresso (eu am pus Inka)
  • 150 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 250 g unt moale
  • esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • un praf sare
  • Crema:
  • 250 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lg-ta cafea pudra ,foarte tare (eu am pus Inka)
  • 100 g ciocolata amaruie
  • Ornat:
  • ornamente colorate
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cupcakes cu cafea:

Aluat: Se amesteca untul moale cu zaharul si esenta de vanilie. Se adauga, pe rand, cate un ou, amestecand dupa fiecare. La final, se adauga faina, sarea, praful de copt si cafeaua.

Eu am facut in forme mici si mi-au iesit 30 bucati. Se coc 20-30 minute, dupa care se lasa la racit.

Crema: Se topeste ciocolata pe bain-marie cu zaharul pudra si cafeaua pudra. Se lasa putin la racit, dupa care se pune peste unt  (treptat, pentru a nu se topi untul) si se amesteca.

Se orneaza cu crema si ornamente colorate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cupcakes cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura amandina