Desert eclere

de laura_n in Prajituri, 5 Feb 2015 | 45210 vizualizari

COMENTARII (34)

Bunica 1

05.02.2015, 15:01

E dragoste mare cu eclerele,ce mai chinchi,chinchi nu glumă!))

laura_n 1

05.02.2015, 15:03

Buni, va pup cu drag!

MotanLaOale 1

05.02.2015, 15:06

bune bune

Bunica 1

05.02.2015, 15:08

Și eu

Dya Daniela Andrei 1

05.02.2015, 15:09

M-ai "terminat" cu astea!

anca_rm 1

05.02.2015, 15:21

ce-mi plac

Oana 1

05.02.2015, 15:22

Si pe mineee

reisnaor_2006 1

05.02.2015, 15:28

delicioase

diaconta 1

05.02.2015, 15:28

ce multe ai facut,deci ne imparti si noua

Lau 1

05.02.2015, 15:44

ce pofta mi-ai facut

simona72 1

05.02.2015, 15:47

Is alea de la cofetarie nu? Sunt preferatele lui Bogdan...

Bya Ralu 1

05.02.2015, 15:51

Hmmm cum arata

cristeena20 1

05.02.2015, 16:06

Oh da, poza asta m-a lasat cu insomnii!!1 vai ce bine arata!!!minunate. Eu zic ca ti-au iesit perfecte!!

Mitinita 1

05.02.2015, 16:34

te-ai gandit la fiecare si ai adus destule

Corinuta 1

05.02.2015, 16:39

Tare-mi plac!

Alina26 1

05.02.2015, 16:44

Ce bine arata! !!!

Georgiana78 1

05.02.2015, 18:17

foarte bune ! Te pup cu drag!

RuxyRux 1

05.02.2015, 18:57

Ce sa mai spui decat...EXCEPTIONALE! Le adoooor!!! Lauriciule drag

T I M E A 1

05.02.2015, 18:59

din astea mananc ca o nesimtita ) sunt dependenta de eclere si cremsnit si de tot ce e cu crema din asta ) : x Iar ale tale arata perfect

Irina 1

05.02.2015, 21:11

Hei, Laurici! Dar ce-avem noi aici? M-ai facut o pofta de eclere...si eu ce ma fac cu ea? Tot zic de o vreme sa incerc si eu sa fac eclere, uite asa poate ma mobilizez si eu.

Rocsi 1

05.02.2015, 21:38

Eclere as servi oricand si la orice ora

Criss 1

06.02.2015, 05:38

Xandrinne 1

06.02.2015, 09:37

Sylvia 1

06.02.2015, 10:42

bravo Laura e perfect facut aluatul de eclere cu unt nu ulei, ai batut ouale inainte sa le pui esti experta . Sa iti vand un tips cu aluatul , de unde stii daca este gata , ma refer la cantitatea de oua care poate sa difere in functie de marimea lor. Aluatul il amesteci spre final cu o spatula ( maryse de ex ) cand ridic aluatul cu spatul trebuie sa curga si sa faca un V , asta e semnul ca are consistenta perfecta. te pup si bravo inca o data sunt superbe !

mirela0911 1

06.02.2015, 15:04

Excelente sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere