Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in

de katty in Dulciuri, 12 Mar 2020 | 2306 vizualizari

 

Imi doream niste fursecuri crocante, mai sanatoase pe care sa le sevesc ca gustare , intre mese, asa ca am incercat o varianta cu fulgi de ovaz, seminte de in si scortisoara.Sunt foarte satioase si aromate si merg perfect la o cafea sau o ceasca de ceai.
 

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina alba
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 1 lingura cacao
  • 100 ml ulei
  • 50 gr zahar brun
  • 50 gr zahar tos
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita seminte de in
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in:

Se pun ingredientele uscate intr-un castron. Se adauga oul, uleiul si se omogenizeaza compozitia.

Luam din compozitie cu o lingurita si formam in mana bile de marime potrivita pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit, pentru 12-15 minute.

Lasam fursecurile sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri aromate cu fulgi de ovaz, scortisoara si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.03.2020, 20:39

deyutzky 1

13.03.2020, 20:40

faine

dantes 1

18.03.2020, 09:56

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Patratele cu brinza si crema de lamiie